Een doekje voor het bloeden?

Niemand wil graag nadenken over ongelukken of calamiteiten. Toch zou ook niemand graag met de mond vol tanden staan als er echt iets gebeurt in uw bedrijf. Denkt u zich eens in dat u het slachtoffer bent, dan heeft u toch ook het liefst iemand in de buurt die weet wat hij/zij moet doen! Iemand die weet hoe hij/zij moet handelen bij het aanleggen van een verband, bij een beginnende brand of bij een reanimatie!

Een goede en gedegen opleiding Bedrijfs Hulp Verlening is van essentiëel belang, voor ieder bedrijf, groot of klein. Opleidings Centrum ’t Harde kan een BHV opleiding op een professionele wijze voor u verzorgen. Onze BHV opleiding is uiterst volledig en omvat bijv.:

  • Moderne EHBO met veel praktijkoefeningen
  • Reanimatie praktijk en theorie, ook de AED (=automatische elektrische defibrillator)`wordt besproken en getraind
  • Het maken van een bedrijfsrisico-inventarisatie, toegesneden op uw bedrijf
  • First Alert en het bestrijden van een beginnende brand

Opleidings Centrum ’t Harde is gespecialiseerd in allerhande opleidingen op het gebied van gezondheid. Jos Brussée heeft een zeer ruime ervaring als docent Bedrijfs Hulp Verlening en medische vakken, bovendien is hij erkend opleider en examinator NGS.

Alleen met voldoende tijd en oefening kunt u de vaardigheden leren die een goede BHV-er nodig heeft. Opleidings Centrum ’t Harde neemt bewust de tijd voor de opleiding. Kunt u zich bij anderen al na één dag BHV-er noemen, bij ons duurt de opleiding (naar keuze) 3 dagen of 7 avonden. Toch zult u merken dat u deze extra tijd niet in de prijs terugvindt.

U betaalt voor onze opleiding BHV slechts € 295,00* inclusief BTW! Deze prijs is inclusief boek en een gevulde aluminium verbandkoffer ter waarde van € 85,00

Uiteraard verzorgt Opleidings Centrum ’t Harde ook de jaarlijks noodzakelijke herhaling. De herhaling omvat 2 avonden of 1 dag, kost slechts € 75,00* incl. BTW en is natuurlijk ook te volgen door BHV-ers die niet door ons zijn opgeleid.

Mocht u nog vragen hebben over deze of andere opleidingen aarzel dan niet contact met ons op te nemen!

* Op de dagcursussen wordt een uitgebreide lunch geserveerd. Hiervoor wordt € 7,50 per dag berekend.