Over de cursus Haptorelaxatie

In deze cursus haptorelaxatie en andere ontspanningstechnieken leert u zichzelf en andere mensen door relatief eenvoudige technieken tot volledige ontspanning van lichaam en geest brengen.

We beginnen met de autogene training, waarbij u leert uzelf op elk gewenst moment tot ontspanning te brengen.Daarna komt de dynamische haptorelaxatie, waarbij u mensen tot ontspanning brengt door hen passief te bewegen (u doet het en de cliënt laat het gebeuren).

Tenslotte maken we kennis met de sofrologie, zoals die door Caycedo beschreven is. Het doel hiervan is u een handvat mee te geven om mensen middels een visualisatie tot ontspanning te brengen of hen voor te bereiden op gebeurtenissen, die gaan komen en of dat nu gaat over sporters, collega’s , vrienden, vriendinnen of echtgenoten of kinderen, u zult zien, dat u na de cursus een aantal dingen anders zult gaan doen.

Doordat men iets pas over kan brengen nadat het zelf ervaren is, zult u ontdekken, dat deze cursus er een is van maximaal genieten, ontspannen en wellicht snurken!

Het is heel belangrijk om geen enkele avond van de cursus te missen in verband met het leerproces en de vele praktijkoefeningen, waardoor je aan den lijve kunt ervaren wat een goede ontspanning teweeg kan brengen. Breng een slaapzak of iets dergelijks mee!

Deze cursus duurt 7 avonden van elk 3 uur. De cursus is voor iedereen haalbaar en wordt afgesloten met het diploma:

HAPTORELAXATIE, AUTOGENE TRAINING EN SOFROLOGIE


Cursusdata

Data 7 x donderdagavond vanaf 04-03-2021
Prijzen € 195,-