Over de cursus hotstone massage

Aan de hand van het uitgebreide cursusboek met veel foto’s, gaan we hier met een redelijke achtergrondinformatie de hotstone-massage toepassen.

We besteden uitgebreid aandacht aan de beïnvloeding van het zenuwstelsel, de spieren en de gewrichten door deze te behandelen met warme stenen. Op één van de cursusavonden zullen we ook met ice-stones (lees: ijs-stenen) gaan behandelen.

Tijdens deze cursus ligt u de helft van de tijd zelf op tafel om te ervaren wat het met u doet en de andere helft van de tijd staat u achter de bank en geeft een geweldige massage.

Het is een cursus, die bij uitstek geschikt is voor eenieder, die eenander een heerlijke massage wil geven en daar dan ook zijn hele ziel en zaligheid in kan leggen.

Het examen op het einde van de cursus bestaat uit het geven van een volledige hotstone-behandeling. De cliënt is hierbij degene, die bepaald of de massage naar wens was, de docent bepaalt de kwaliteit van de handgrepen. De cursus duurt 2 dagen en wordt afgesloten met het diploma

HOTSTONE MASSAGE


Cursusdata

Data vrijdag 03-09 & zaterdag 04-09-2021
Prijzen € 265,- inc. stenenpakket, olie en lunches