In deze diepgaande cursus leert u op een andere manier te kijken naar rugproblemen.

Aan de hand van een duidelijk uitgewerkt en zeer praktisch toepasbaar schema leert u iemand op te meten en een groot aantal testen uit te voeren, waardoor u in staat bent een beter oordeel te geven over iemands toestand.

In deze cursus zitten vele hernia-testen. Zij geven u de gelegenheid, middels goed orthopedisch onderzoek, voor uzelf een duidelijke grens te trekken tussen die problemen, die u zelf aan kunt pakken en die zaken, die u moet doorverwijzen naar de arts.

Tijdens de cursus zal er veel met modellen gewerkt worden, zodat de theorie direct in praktijk gebracht kan worden.Het is de bedoeling, dat u tijdens deze cursus de eerste meting meeschrijft, kijkt en voelt en daarna 2 metingen zelf uitvoert.

Uiteraard mag de advisering hierbij niet ontbreken. Dit is enerzijds het moeilijke en anderzijds juist het interessante deel. Omdat ieder mens weer anders is en andere aandoeningen heeft, zult u steeds de advisering aan moeten passen aan uw model.

Uiteraard krijgt u voldoende hulp om een en ander fatsoenlijk en verantwoord te doen. Deze cursus duurt 7 avonden van elk 3 uur. De cursus is voor iedereen haalbaar, die een stukje achtergrond heeft en wordt afgesloten met het diploma:

RUGPROBLEMEN EN HERSTEL


Cursusdata

Data 7 x maandagavond vanaf 07-03-2022
Prijzen € 195,-